Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

Pripomoček za pranje čepic s ščitom CapBro by FuckTheFear

Previous

Budilka Acctim 13253, LCD, funkcija dremeža, črna

Namizna ura Thun Teddy v obliki medvedka, 23 x 15 x 12 cm

Hiter pregled


  • Idealna ura za otroško sobo

  • Enostavna nastavitev časa

  • Lep dizajn


Primerjalno maloprodajno ceno najdete TUKAJ.

Zaloga: Na zalogi

cena: 43,34 €

AKCIJA 24,90 €

Opis izdelka

Znamka Thun
Model C1905H90
Barva rjava
Teža 821 g
Dimenzije             22.6 x 15.2 x 11.8 cm
Material keramika

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije