Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Viseča omarica DM2 bela + zlati hrast

Hiter pregled

Barva bela + zlati hrast (bele fronte visok sijaj).
Dimenzija Š35 cm, V109 cm, G35 cm
Vratca se odpirajo na levo ali desno (možna montaža na obe strani).
Opcija LED po naročilu.
Okvirni dobavni rok 15-20 delovnih dni.
Made in EU.

Zaloga: Na zalogi

cena: 139,90 €

AKCIJA 84,90 €

* potrebna polja

cena: 139,90 €

AKCIJA 84,90 €

Opis izdelka

Dimenzije Š35 cm, V109 cm, G35 cm
   
LED razsvetljava opcijski izbor po želji
Izbira barve DA
Material kakovostne iverne plošče debeline 16 mm
Okvirni čas dostave 15 - 20 delovnih dni od naročila
Izvor EU

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije