Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

Postelja Maintal Betten "Linda" 160 x 200 cm, tekstilno usnje, barva rjava

Previous

Posteljni pod Betten-ABC, 28 letvic, 100 x 200 cm

Prevleka za vzmetnico TAURO TAU24444, 155 x 220 cm, bela

Hiter pregled


  • Odporno na pršice

  • diha in propustna za vlago

  • pralna pri 95 ° C


Primerjalno maloprodajno ceno najdete TUKAJ.

Zaloga: Na zalogi

cena: 39,99 €

AKCIJA 14,90 €

Opis izdelka

Znamka TAURO
Model TAU24444
Barva bela
Teža 780 g
Dimenzije           220 x 155 x 1 cm
Material mikrovlakna

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije