Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Sidra za zemljo GROUNDLOCK, s spojko, SET 4,6 ali 8 kom

Hiter pregled

Številne odlične lastnosti in možnosti uporabe, postavljajo GROUNDLOCK sidra med najučinkovitejše načine sidranja v zemljo.
GROUNDLOCK sidra se namestijo v zemljo brez vrtanja, brez izkopavanja, z minimalnim posegom v tla. S tem ustvarimo okoljsko najbolj prijazno in najbolj varno instalacijo. Popolnoma odporno proti koroziji.
Prihrani čas in delo, so lahka za prenašat, zavzamejo malo prostora, hkrati pa ponuja najučinkovitejšo, lahko in varčno rešitev za sidranje v zemljo.

Kapaciteta zadrževanja enega sidra je 185 kg.


Z vlečenjem navzgor se sidrna tetiva postavi v pravokotni položaj in s tem ustvari "sidrno ključavnico" v nedotaknjeni zemlji, kar ima za posledico ogromno kapaciteto zadrževanja.

           1


1. S kladivom zabijete vodilno palico skupaj s sidrom v zemljo, cca. na globino 50 cm. (vodilna palica - driver, se prodaja ločeno).
2. Ko je sidro na ustrezni globini, odstranite/izvlecite vodilno palico.
3. Nato povlecite jekleno vrv. S tem sidro zarotirate in ga postavite v prečni/pravokotni položaj, in s tem je sidro v "zaklenjeni" poziciji, pripravljeno za uporabo.
4. Na koncu vrvi namestimo spojko na želeno dolžino in zategnemo s ključem.


3  


Številni nameni uporabe:


- manjše premične stavbe
- počitniške prikolice
- šotori
- ograje
- vinogradi
- lope
- otroška igrala
- odri
- stebri
- mlada drevesa
- zaščita pred krajo/vandali
- in še mnogo več...


Ostale tehnične specifikacije glejte spodaj.

Zaloga: Ni na zalogi

cena: 34,90 €

AKCIJA 19,90 €

Opis izdelka

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Kapaciteta na sidro 185 kg
Dolžina jeklene vrvi 600 mm
Debelina jeklene vrvi 2 mm
Material jeklene vrvi Nerjaveče jeklo

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije