Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Notranja avtomatska LED luč za omare in regale - KOMPLET 8 kom

Hiter pregled

Pohitite, saj je možnost naročila tega artikla zelo omejena!
99% kupcev ZELO priporoča ta izdelek!


Lahko se uporablja povsod v stanovanju, npr. v kuhinjskih regalih/elementih, kopalniških elementih, garderobah itd. Prav tako je odlična in praktična rešitev za pisarniške elemente in regale
Inteligentno delovanje - ko odprete vratca elementa/regala, se luč samodejno prižge, ko vratca zaprete, se luč samodejno ugasne.


KLIK TUKAJ za ogled kratkega predstavitvinege videa 


1
Zelo majhna in diskretna ter lep dizajn, enostavna in hitra namestitev/montaža.
Dela na baterijo 23A 12V. Ob normalni uporabi baterija zdrži več kot eno leto. 


3

Zaloga: Na zalogi

cena: 49,90 €

AKCIJA 24,90 €

* potrebna polja

cena: 49,90 €

AKCIJA 24,90 €

Opis izdelka

Notranja LED luč za omare in regale - Komplet 8 kom

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije