Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Namizna svetilka Wofi Cesena, 32cm, rdeča

Hiter pregled


  • Model Cesena

  • Sodoben dizajn

  • Primerna za vse prostore

  • višina 32 cm


Primerjalno maloprodajno ceno najdete TUKAJ.

Zaloga: Na zalogi

cena: 26,50 €

AKCIJA 12,90 €

Opis izdelka

Znamka WOFI
Teža 662 g
Dimenzije 14 x 14 x 32 cm
Model 832401500000
Zaščita IP20
Material kovina, platno
Tip E14
Razred energijske učinkovitosti    A++
Poraba 42 Watt

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije