Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Klubska mizica CALABRIA, barva bela (predal visok sijaj), D63,5 cm, Š63,5 cm, V45 cm,

Hiter pregled


  • dizajnerska klubska mizica Calabria

  • dimenzije: dolžina 63,5 cm, širina 63,5 cm, višina 45 cm

  • Vrhunska evropska kakovost.

  • Okvirni dobavni rok 15 -20 delovnih dni.

  • Po izjemno znižani ceni iz presežkov proizvodnje.

  • Zaloge omejene.

Zaloga: Na zalogi

cena: 189,90 €

AKCIJA 124,90 €

Opis izdelka

Proizvedeno v EU Debelina ivernih plošč 16 mm

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije