Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Klubska mizica Box, 81 x 36 x 81 cm, turkizna visoki sijaj

Hiter pregled


  • Klubska mizica v turkizni barvi - visok sijaj

  • Izdelano v Italiji

  • Enostavna montaža


Primerjalno maloprodajno ceno najdete TUKAJ.

Zaloga: Na zalogi

cena: 74,00 €

AKCIJA 44,90 €

Opis izdelka

Znamka LC spa
Model 322240
Barva turkizna
Teža 20 Kg
Dimenzije     80 x 80 x 36 cm
Material les

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije