Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Dnevna soba CALABRIA 12

Hiter pregled

Dizajnerska dnevna soba prestižnega razreda, zasnovana po najekskluzivnejših standardih.
Vrhunska evropska kakovost.
Okvirni dobavni rok 15 -20 delovnih dni.
Po izjemno znižani ceni iz presežkov proizvodnje.
Zaloge omejene.


Sestav vsebuje sledeče elemente: 1xCL3, 1xCL4, 4xCL6
Dimenzije posameznih elementov najdete TUKAJ


V kolikor izberete črno ali belo barvo, so fronte v visokem sijaju.
V kolikor v spodnjem "drop-down" meniju ne najdete želene kombinacije, nas kontaktirajte glede vaše želene barvne kombinacije. Elementi se lahko kombinirajo samo v treh barvah (črna visoki sijaj, bela visoki sijaj ter barva zlatega hrasta).

Zaloga: Na zalogi

cena: 569,00 €

AKCIJA 339,90 €

* potrebna polja

cena: 569,00 €

AKCIJA 339,90 €

Opis izdelka

   
Material kakovostne iverne plošče
Okvirni čas dostave 15 - 20 delovnih dni od naročila
Izvor EU
   

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije