Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Dekorativno steklo, slika EuroGraphics "Morning Walk", 60 x 80 cm

Hiter pregled


  • dekorativno steklo "Morning walk"

  • slika je neposredno za steklom in je trajno zaščitena s posebnimi postopki

  • moderen, prosto plavajoč videz s posebnim vzmetenjem

  • dimenzije 60x80 cm


Primerjalno maloprodajno ceno najdete TUKAJ.

Zaloga: Ni na zalogi

cena: 99,90 €

AKCIJA 39,90 €

Opis izdelka

Znamka Eurographics
Model DGT-DT5050
Barva Večbarvno
Teža 6 Kg
Dimenzije   80 x 60 x 2 cm
Material Float steklo

POMEMBEN NAMIG!

Namig: Ker pri večini izdelkov gre za "zadnje kose", je zaloga posameznega tipa/modela izdelka, ki se nahaja v naši spletni trgovini, v večini primerov zelo majhna (majhno število kosov ki so na voljo). Zato vam priporočamo, da v kolikor najdete primeren izdelek, ki bi si ga želeli kupiti, da to naredite v čim krajšem času torej da z nakupom ne odlašate, saj v nasprotnem primeru obstaja velika verjetnost, da bo ta izdelek nekdo drug kupil pred vami. V kolikor je zaloga tega specifičnega produkta bila le en kos (kar v večini primerov tudi je), bo ta izdelek v tistem trenutku tudi umaknjen iz spletne trgovine, oz. tega izdelka več ne boste imeli možnost kupiti.

Je pa v tem primeru dobra novica to, da imamo konstantne prihode novih in svežih izdelkov, tako da se nabor izdelkov vedno dopolnjuje in širi. Zato se splača bit priden in redno prebirat in sledit sveže dodanim produktom. Saj če ste med prvimi, se res splača! ;)

Zato vam toplo priporočamo, da se prijavite na naš »vroč obveščevalnik«, in boste na mail pravočasno prejemali informacije o najnovejših vročih izdelkih, ki smo jih na novo dodali v spletno trgovino. Tako boste vedno korak pred ostalimi kupci!

Prijava na novosti in akcije